Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Анджелина Джоли, щастлива с децата си на премиерата на „Господарката на злото“ 2

Анджелина Джоли се появи на премиерата на филма „Господарката на злото“ 2 в Лос Анджелис с пет от шестте си деца. Тя беше облечена в блестяща черна рокля с паднало рамо и не спираше да се усмихва в компанията на любимите си хора.

На събитието не присъстваше единствено най-големият ѝ син, Мадокс, който през август замина за Южна Корея, за да учи в университета „Йонсей“. В интервю за сп. “People” през юли холивудската красавица сподели, че децата ѝ са много щастливи да я виждат в силни роли, каквато е тази на Злодеида.

Преди дни актрисата бе забелязана със светлоруса коса на снимачната площадка на следващия проект с нейно участие – “Eternals” („Вечните“), новия филм с герои от вселената на „Марвел“. Там тя ще влезе в образа на Тина, дъщеря на могъщите Зюръс и Кибела, бърза, издръжлива, със способност да изстрелва космическа енергия от очите и ръцете си, както и да левитира, да лети, да деформира предмети и да се телепортира. Във филма, който ще се появи през ноември 2020 г., си партнира с актьорите Кит Харингтън, Джема Чан и Салма Хайек.

„Господарката на злото“ 2 тръгва по кината от 18 октомври.

още по темата
още от Светска хроника
24
Понеделник
Февруари