Затвори

Ащън Къчър и Мила Кунис - строги и справедливи родители

Снимка: Guliver/ Getty Images

„Децата ми живеят привилегирован живот, без да го осъзнават.“ Такова признание прави един от най-успешните холивудски актьори и любимец на милиони зрители Ащън Кътчър пред портала „Армчеър Експерт”. Заедно със съпругата си, не по-малко известната и успешна филмова звезда Мила Кунис са родители на 3-годишният Уайът и Димитри, който е на 1,3 години. Двамата дават заявка да не разглезват децата си, а да ги мотивират да се борят сами с живота си като ги лишат от наследство.

"Децата ни водят охолен живот, но няма да го оценят, защото е единственият, който познават. И никога няма да разберат това, освен ако не им оставя нищо. Ще дарим всички пари на благотворителни организации“, казва Ащън.

Все пак знаменитите родители на Уайът и Димитри са готови да ги подкрепят, ако след време момчетата се захванат със смислени бизнес проекти, добавя Ащън

„Искам да са изобретателни. Надявам се да се мотивират и да постигнат целите си“ .

Аштън и Мила са заедно от 2012 г., а три години по-късно сключиха и брак. Те имат спокоен и хармоничен брак, който пазят далеч от погледа на обществеността и също така не показват синовете си пред медиите.

още от Светска хроника