Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Бен Афлек с тежко признание: Зависимостта е борба за цял живот!

182

Снимка: Guliver / Getty images

"Зависимостта е борба за цял живот" , призна популярният холивудски актьор, продуцент и режисъор Бен Афлек пред цял свят след като потвърди, че е завършил поредния 40-дневен престой в рехабилитационен център за борба с алкохолизма, предава NME. Актьорът, спечелил "Оскар", се бе подложил на лечение и през 2001 г. и през 2017 г. Сега, очевидно отново се е наложило да потърси специализирана помощ. Но, това, според него е "знак за смелост, а не на слабост или неуспех".

Афлек разголи душата си в  откровена изповед в профила си в Instagram. "Борбата с всяка пристрастеност е продължителна и трудна.  Това е ангажимент на пълен работен ден. Аз се боря за себе си и семейството си. Толкова много хора се проявяват в социалните медии и говорят за собствената си борба с пристрастяването. На тези хора искам да благодаря. Силата ви е вдъхновение, което ме подкрепя. Помага ми да знам, че не съм сам.", написа той.

Афлек добавя "със смирение" че продължава да се възползва от помощта на много хора и е благодарен на всички онези, които са зад него. "Надявам се по своя път да дам пример на тези, които също се борят", казва още той.

През септември, брат му Кейси Афлек се изказа в негова подкрепа, признавайки, че двамата произлизат семейство с фамилна обремененост по отношение на алкохолизма. 

 

 

още по темата
още от Светска хроника
25
Вторник
Юни