Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Емилия Кларк с очарователен пост в Instagram преди премиерата на "Игра на тронове"

Снимка: HBO

В навечерието на премиерата на последния сезон на епичния сериал "Играта на тронове", актьорите и екипът, създал култовата поредица, разбираемо са носталгично настроени. В неделя, малко преди премиерата на първия епизод от последния сезон "майката на драконите", Емилия Кларк, публикува очарователен пост в Instagram, на който е снимана като Денерис Таргариен върху едно от нейните "бебета" - тренажор, покрит с зелен плат, което в крайна сметка ще бъде представено като любимия ѝ Дрогон.

"Аз и моето бебе (дракон) (Дрогон) просто много се вълнувахме, че всички ще гледате #season8gameofthrones, който, ако не греша, започва... сега", пише актрисата под публикацията.

 

 

И докато Кларк трябваше да влага голяма доза въображение и да играе умело, представяйки си как язди Дрогон, летящ в небето и бълващ изпепеляващи пламъци, ние всъщност трябва да го видим по следния начин:

Снимка: HBO

Готови ли сте за първия епизод? И помнете, това е "Игра на тронове" - не се привързвайте твърде много към никого, включително към драконите.

още по темата
още от Светска хроника
10
Вторник
Декември