нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Хилъри и Челси - гост-редактори на дамско списание

Getty Images

42-рата първа дама на САЩ, Хилъри Клинтън, и дъщеря ѝ Челси са гост-редактори на новия брой на британското женско списание Stylist. Тази година изданието празнува своята 10-годишнина и по този повод поверява 10 от броевете си за 2019 г. на добре познати и много влиятелни личности.

Главният редактор на списанието, Лиза Смосарски, се е срещнала тайно с двете дами от фамилията Клинтън в САЩ, за да обсъдят визията си за броя и да обяснят защо приемат да работят по него. Стигат до извода да го посветят на промяната към по-добро и на смелите жени за пример, от които се вдъхновяват. Тези теми са обвързани и с първата обща книга на майката и дъщерята, “Thе Book for Gutsy Women”, издадена в началото на октомври.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stylist Magazine (@stylistmagazine) on Oct 15, 2019 at 4:54am PDT

„Не искам хората да обръщат гръб на новините, но мисля, че в свят, залят с информация, трябва да сме по-селективни по отношение на това какво четем и на какво отговаряме.“, сподели Хилъри, която вече е била на корицата на Stylist три пъти.

Двете жени от семейство Клинтън имат голям принос за обществото сами по себе си – освен първа дама, Хилъри е била и държавен секретар, първият сенатор на Ню Йорк от женски пол и кандидат за президент на САЩ. Челси, от своя страна, е преподавател, автор, защитник на човешките права и щастлива майка на три деца.

още от Светска хроника