Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Кейт Мидълтън лансира фотографски проект за пандемията

Getty Images

Кейт Мидълтън постави началото на нов фотографски конкурс, с който се надява да улови „духа на нацията“ по време на пандемията от коронавируса, предаде „Индипендънт“.

Проектът, озаглавен “Hold Still” („Не мърдай“), ще протече под ръководството на Националната портретна галерия на Великобритания, на която херцогинята на Съсекс е патрон.

До 18 юни кандидатите могат да качват портрети на специална уебстраница в три категории – „Помощници и герои“, „Новото нормално“ и „Жестове на доброта“. 100-те най-добри кадъра ще участват във виртуална изложба, а допълнителна селекция също ще бъде показана на няколко локации по-късно през годината. Няма възрастови ограничения и изисквания за използваните устройства.

„Всички бяхме поразени от някои невероятни снимки, които ни дадоха представа за преживяванията и историите на хората в цялата страна“, коментира Кейт. Самата тя често прави снимки на децата си, включително и публикуваните за рождените им дни от двореца „Кенсингтън“ – резиденцията на херцозите на Кеймбридж.

още от Светска хроника