нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Тя е на кон!

Getty Images

Британската кралица Елизабет II се появи за първи път от началото на извънредното положение в замъка „Уиндзор“, където се изолира в началото на пандемията от COVID-19 заедно със съпруга си принц Филип и малка част от придворните си, предаде „Би Би Си“.

Нейно Величество направи обиколка на градината си с едно от понитата си през изминалия уикенд във видимо добро настроение, облечена с палто от туид, бял панталон, розов шал, ръкавици и ботуши. Елизабет II e известна с това, че е запален ездач и не се отказва от това хоби, въпреки напредналата си възраст.

94-годишната кралица бе забелязана да напуска Бъкингамския дворец на 19 март, за да се карантинира. От началото на социалната си изолация единствено се появи два пъти в телевизионния ефир, за да отправи послания към нацията с призив за спазване на карантинните мерки, както и за 8 май, Деня на победата. Тази година няколко събития, свързани с британското кралско семейство, включително честванията за рождения ден на Елизабет II на 21 април, бяха отменени заради новия коронавирус.

още от Светска хроника