Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Принц Хари за смъртта на майка си: Това е рана, която гнои

Снимка: Guliver / Getty 

Принц Хари разказа в откровено интервю, колко важно за него е било да се върне в Африка, заедно със семейството си, защото все още усеща „гноящата рана“ оставена от смъртта на майка, но е решен да довърши делото ѝ. И той си е припомнял това по време на цялото пътешествие.

Херцогът на Съсекс се върна по стъпките на майка си – принцеса Даяна по времето на обиколката из Африка, за да преодолее тази болка, пише The Sun.

“Изключително вълнуващо е да измина пътя, по който е вървяла майка ми преди 22 години. Да завърша започнатото от нея“ , каза той.

На въпроса дали е преодолял болката от смъртта ѝ, той каза: „Това е рана, която гнои. Като част от това семейство, в тази роля и с тази работа, всеки път, когато чуя звук на апарат и видя светкавица, се връщам в миналото. Да, тук съм 22 години по-късно, опитвайки се да довърша започнатото от нея. Натискът от папараците ми напомня, за съжаление , лоши моменти от живота ѝ“, каза още той.

Херцогът на Съсекс сподели, че най-големият му страх и съпругата му Меган да не живее под същия натиск както майка му.

„Откакто дойдох тук като малък за първи път, опитвайки се да се справя с нещо толкова сложно, Африка ме прегърна. И никога няма да забравя, че се чувствах невероятно щастлив.“

Припомняме, че принц Хари посети Южна Африка заедно с Меган Маркъл и сина им Арчи. Те обиколиха Ботсвана, Ангола и Малави.

Новите родители

още от Светска хроника
20
Понеделник
Януари