Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Рийз Уидърспун: писна ми от сценарии, в които има една женска роля

2348

Снимка: Guliver / Getty 

Известната актриса Рийз Уидърспун сподели в своя Instagram трогателна снимка – на кадъра са тя, дъщеря ѝ и майка ѝ. А приликата между трите е поразителна.

„Всички ние сме на този свят благодарение на майка ми“ - написа тя под снимката.

Отзивите на нейните почитатели бяха възторжени: „Стрхотно“ , „Приликата е поразителна“ , „Вие имате страхотни гени!“, „Страхотно красиви сте“ и  други коменари в същия дух, написани на различни езици.

Наскоро в интервю за списание Vogue тя призна, че се е уморила от дискриминацията. И, че не иска да е единствената жена в главните роли на холивудските продукции, в които участва.

„Писна ми да чета сценарии, в които има една-единствена женска роля, и то лошо написана. А всички актриси да искат да я получат, защото друго просто не се предлага“, каза тя.

Рийз Уидърспун иска повече жени в политиката и призова хората, когато имат право на глас, да имат предвид и пола на човека, за когото ще гласуват. „Ние трябва да се подкрепяме и защитаваме, когато става въпрос за нездравословна работна среда. Наше задължение е да не мълчим, да бъдем до сестрите си. Няма как обаче да съществуваме в среда, в която всъщност няма кой да ни представлява. Правата ни никога няма да бъдат защитени, ако не започнем да избираме повече жени в политиката“, заяви актрисата, която е един от най-големите поддръжници на движението #MeToo и инициативата Time's Up.

Припомняме, че Рийз Уидъррспун е многодетна майка. Тя възпитава 3 деца. През 1999 тя се омъжи за актьора Райън Филип. От този брак има 2 деца – Ава и Дийкън. А през 2011 г. от брака ѝ с Джим Тота има син – Тенеси.

Източник: Новите родители

още от Светска хроника
26
Понеделник
Август