Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Софи Търнър и Джо Джонас на меден месец на Малдивите

Снимка: Guliver/ Getty Images

Звездата от "Игра на тронове" Софи Търнър и съпругът ѝ - американският певец и актьор Джо Джонас споделиха снимки от медения си месец на Малдивите. Снимките са от луксозния курорт Soneva Fushi на малдивския Баа Атол, посочва Business Insider. 

Изданието отбелязва, че двойката споделя снимки в Instagram с общия хаштаг "discoversoneva", заради което вероятно е получила отстъпка в замяна. Това е онлайн рекламата на дестинацията пред нейните фенове. Общо Търнър и Джонас са следвани от 26 млн. последователи в Instagram. 

Soneva Fushi е един от най-луксозните комплекси на Малдивите, нощувката в една вила там започва от 1597 долара и се покачва, достигайки 31 730 долара за наемането на частната резиденция от 9 стаи Private Reserve. 

Гостите на Soneva Fushi имат възможност да изпробват различни атракции, които Малдивите предлагат, сред които гмуркане със скатови риби, круизи с делфини по залез слънце и наблюдение на звездното небе с телескоп-произведение на изкуството, който е собственост на курортния комплекс. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I found happiness. ♥️#discoversoneva

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas) on Jul 14, 2019 at 5:15am PDT

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paradise ☀️✨ such a magical place #discoversoneva

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on Jul 14, 2019 at 5:07am PDT

 

още от Светска хроника
14
Събота
Декември