нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Тина Търнър се сбогува с феновете си

Легендарната изпълнителка на премиерата на мюзикъла през 2019 г., създаден в нейна чест. Getty Images

В нов документален филм на телевизия Sky, певицата Тина Търнър даде да се разбере, че се сбогува с феновете си, пише The Sun.

81-годишната легендарна поп и рок изпълнителка е претърпяла в последните години инсулт, лекувала се е от онкологично заболяване и бъбречна недостатъчност, довела до трансплантация на бъбрек през 2017 г. Затова Търнър иска да прекара последните години от живота си далеч от камерите.

Тя разкрива и че страда от посттравматично разстройство вследствие на домашно насилие, на което е била подложена по време на брака с първия си съпруг Айк Търнър. „Кога е настъпил моментът да спреш да се гордееш със себе си? Как да се оттегляме бавно? Или трябва просто да си тръгнем", размишлява живата легенда в лентата.

Заедно с певицата, във филма участва и вторият й съпруг, 65-годишният Ервин Бах. „Тя каза, че отива в Америка, за да се сбогува с американските си фенове и да сложи край на кариерата си. Мисля, че този филм и тази премиера са финалът “, призна Бах, имайки предвид специалното шоу, посветено на Тина Търнър,  чиято премиера беше на Бродуей през 2019 г.

Адриен Уорън в ролята на Тина Търнър в едноименното шоу. Снимка: Getty Images

Кадри от пърформанса, предшествал премиерата на мюзикъла. Getty Images

още от Светска хроника