Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Баща наказа дъщеря си да ходи 8 километра пеша до училище

5258

Снимка: MATT COX/FACEBOOK

Баща на 10-годишно момиченце в американския щат Охайо предприе необичайно наказание след като дъщеря му се е държала арогантно и е тормозила друго дете. Той я накара да върви пеша до училище 8 километра, предава Би Би Си. 

Наказанието предизвика разгорещен дебат за границите на семейното възпитание. Бащата е накарал дъщеря си да върви 8-те километра до училище, след като ѝ бил отказан училищен транспорт заради непристойно поведение. 

Мат Кокс решил да даде житейски урок на 10-годишната Кирстен, когато тя за втори път била наказана да не пътува три дни с училищния автобус. След като момичето се държало лошо с друго дете, бащата я накарал да ходи пеша до училището в студен ден с температури от около 2 градуса, с раница на гърба, като я следвал с колата.

Следвайки дъщеря си с колата, Мат Кокс я заснема и коментира "Тормозът е неприемлив. Това е моят малък начин да се опитам да го спря в моето домакинство". Той добавя, че много деца се чувстват дарени с привилегията да бъдат откарвани до училище сутрин с кола или автобус. "Знам, че много от вас родители няма да се съгласят с това и така е нормално. Аз правя каквото чувствам, че е правилно да науча дъщеря си на урок и да я спря да тормози", продължава той. 

Видеото на наказанието му е гледано над 15 млн. пъти във Facebook и има хиляди коментари.

 

 

още от Свят
24
Петък
Май