Затвори

Снимка: Guliver / Getty Images

Снимка: Guliver / Getty Images

Снимки: Guliver / Getty Images

Меган Маркъл изкачва стълбите на параклиса "Сейнт Джордж" в Уиндзор в сватбената си рокля, издържана в изчистена линия, с акцент върху воала и тиарата. Роклята е на "Живанши", предадоха световните медии. Тиарата е на кралица Мери, взета назаем от кралица Елизабет Втора. 

Джордж Клуни и съпругата му - известният адвокат и правозащитник Амал Клуни. Снимка; Guliver / Getty Images

Почитатели на британското кралско семейство се стичат по улиците на Уиндзор. Снимка: Guliver / Getty Images

Снимка: Guliver / Getty Images

Съпругата на Тръмп-младши получи писмо с бял прах

Ванеса Тръмп със съпруга си Доналд Тръмп-младши и децата им. Снимка: Guliver / Getty Images

Съпругата на сина на американския президент - Доналд Тръмп-младши, Ванеса Тръмп, беше хоспитализирана за кратко в Ню Йорк, след като е отворила писмо с подозрителен бял прах, съобщават американски медии. 

След изследване по-късно полицията я е уведомила, че получената субстанция не е опасна, посочват местните власти, цитирани от CBC. 

Ванеса Тръмп (40) е отворила писмото в 10 ч. сутринта вчера. То е било адресирано до мъжа й, сина на президента, в апартамент на майка й в Манхатън. Тя се обадила на телефон 911 веднага, като казала, че кашля и не се чувства добре. 

"Благодарен съм, че Ванеса и децата ми са в безопасност и невредими след невероятно страшната ситуация, която се появи тази сутрин. Наистина отвратително е, че определени лица избират да изразяват противоположните си гледни точни с такова смущаващо поведение", написа Тръмп-младши по-късно в Twitter. 

Междувременно държавният глава Доналд Тръмп заложи в проекта за бюджет на САЩ 2,2 млрд. долара за дейността на Сикрет сървис – службата, която се грижи за сигурността му. Освен това той иска назначаването на още 450 служители в нея. "Това ще позволи на службата да реализира своята цел – да има 7600 служители към края на 2019 г., т.е. да достигне по численост на личния състав най-високото ниво за цялата си история", се подчертава в документа.

Днес стана ясно още, че oснователят на "Уикилийкс" Джулиан Асандж, който жовее в еквадорското посолство в Лондон, също е получил плик с бял прах. Това се е случило през миналата седмица, написа той в Twitter. "Странно е, че аз също получих подобен плик миналия вторник", написа Асандж след новината, че Ванеса Тръмп е била настанена в болница за преглед след получаването на плика. Той добави, че върху неговия плик е имало американска пощенска марка.  

Коментари
Job Мениджър:
Алианс за младежта

Алианс за младежта

Мениджър - Списанието

Advertorial

Изискан и просторен - лоби барът на хотела

Снимка: Guliver/ Getty Images

Цитат на деня
Виц на деня
Валутен калкулатор

Валутен курс за 18.05.2018 г.

от валута
към валута
количество
Крайна сума:
Фиксинг на БНБ

Фиксинг на БНБ за 18.05.2018 г.

Валута
За единици валута
Лева (BGN)
Обратен курс за 1 лев
CHF
1
1.66128
0.601945
CNY
10
2.60267
3.84221
EUR
1
1.95583
0.511292
GBP
1
2.23971
0.446486
RUB
100
2.67135
37.4343
USD
1
1.66016
0.602352