Затвори

7 книги, които всеки предприемач трябва да прочете това лято

Pexels

Успешните предприемачи и лидери четат, а през лятото имат и повече свободно време, в което да го правят, докато си почиват от ежедневните задачи на плажа или в планината. Вижте кои книги задължително трябва да добавите към списъка си за най-горещите дни от годината!

„Интелигентният инвеститор“ (“The Ingelligent Investor”)

Тази книга за инвестирането е написана от Бенджамин Греъм, ментор на добре познатия филантроп и инвеститор Уорън Бъфет. В нея ще откриете приложими съвети за управлението на средстава и акциите ви, придобиването на компании и

„От нула до едно“ (“Zero to One”)

Книгата е единственият повод, подтикнал нейният автор Питър Тийл да се изяви в социалната мрежа Twitter. Това е и едно от най-препоръчваните четива в света на предприемачеството. Основателят на PayPal разказва за своето собствено бизнес пътешествие от създаването на собствения му стартъп до придобиването на чужди такива.

„Директно от Dell” (“Direct From Dell”)

От първо лице основателят на технологичната компания Dell, Майкъл Дел, разказва за приключеният в детството си и препятствията към големия успех на един бизнес, който стартира с едва 1000 долара. (продължава на следващата страница).

още от Техники за успех