нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Кристален звук, с най-мощните високоговорители - Motorola създаде ново смартфон изживяване

Изображение: Motorola

Днес, когато мобилните устройства са все повече място за забавление, потребителите очакват от смартфоните перфектен звук, първокласни спецификации и кристално ясни дисплеи. Отговорът на целия този списък от изисквания  би могъл да е вградена технология за настройване на звука, благодарение на която музиката, видео клиповете и телефонните обаждания са по-ясни и силни от всякога. Това е иновативното решение на Motorola, която въведе мобилната технология Waves MaxxAudioⓇв своя флагмански модел motorola edge+. Резултатът от това е устройство с най-мощните високоговорители, които се предлагат на пазара в момента.

Звукът може да провокира дълбоки емоционални реакции, които няма как да бъдат повторени по какъвто и да било друг начин. Затова motorola edge+ идва с най-силните и мощни стерео високоговорители, както и прецизна настройка за аудио изживяване с професионално качество и по-дълбок и плътен звук. За този революционен обрат в издигането на звука на съвършено ново равниище, Motorola обедява усилия с Waves Audio. Waves Audio е водещият световен производител и новатор в сферата на аудио софтуера и професионалната обработка на цифрови аудио сигнали и носител на награда Technical GRAMMYⓇза своите иновативни разработки

Хардуерните и софтуерните инструменти с марката Waves Audio се използват широко във всеки аспект от аудио продукцията и могат да бъдат чути в хитови записи, в мащабни филмови продукции и популярни видео игри по целия свят. Waves осигурява производителност на високоговорителите на смартфона по начин, който никой досега не е правил. А motorola edge+ взима този софтуер за аудио обработка, роден в звукозаписните студия, и го предоставя на своите потребители за да им осигури неповторимо аудио изживяване.

още от Технологии