нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Пет технологични джаджи, от които имате нужда тази есен

Снимка: Shutterstock

Съвременните технологични компании постоянно търсят и най-често намират начини да подобряват познатите ни технологии. Независимо дали става въпрос за хардуерни ъпдейти, визуални подобрения, или представяне на изцяло нов продукт, резултатът е налице - джаджите, които използваме, се променят с всеки изминал ден. Това дава своето отражение върху пазара, но не само. Все по-сериозното навлизане на устройства от най-различен вид има въздействие върху задълженията, потребностите и възможностите на съвременния човек. Променя се неговата работа, ежедневие и начини за почивка.

Лятото е отпускарски сезон, но с настъпването на есента хората обръщат поглед към задълженията, които ги очакват и към ежедневната си рутина. Сега и ние ще направим същото, като наблегнем на технологичните джаджи, в които тази есен да инвестирате.

Защото часовниците вече не показват само часа!

Благодарение на непрекъснатите иновации и новости, неотдавна появилите се смарт часовници се превърнаха в конкуренция на телефоните. Те имат все повече и повече функции, а в допълнение към това са и чудесен аксесоар, който вече може да изберете сред голямо разнообразие от цветове и форми. Смарт часовниците ще ви дадат достъп до най-различни показатели, свързани със състоянието на вашето тяло и с физическата ви активност. С тях можете да осъществявате разговори, да проверявате имейлите си и какво ли още не. Затова не чакайте повече, а грабнете още сега избрания от вас модел и бързо смарт часовникът ще се превърне в любимата ви джаджа!

Виждам те!

Независимо дали говорим за работа, училище, или университет, дейностите в почти всички сфери все повече се дигитализират. През 2020 г. много бизнеси и образователни процеси се наложи принудително да преминат към онлайн работа, но пък, както знаем, “всяко зло за добро”. Ако тази ситуация ви е хванала неподготвени, подобно на много други хора, сега е правилният момент да промените това. Уеб камерите са технологични джаджи, които имат място във всеки дом. Подобрете процеса на работа като се сдобиете с това устройство, което ще ви позволи да се свържете с хора от целия свят, без да губите “очния контакт”.

Графичен таблет - вашият нов най-добър приятел

И докато сме на темата, свързана с работа и университет, веднага ви даваме нашето следващо предложение, което отново ще се погрижи да улесни и “ъпгрейдне” вашата дейност. През последните няколко години графичните таблети придобиха широка популярност сред хора с най-различни професии. Това устройство повишава производителността на всеки, който го използва, като предлага отлична визуализация и възможност за лесно и бързо навигиране из документи, папки и файлове. Графичният таблет улеснява поддръжката на картони/книжки на клиенти (напр. при работата на  зъболекари, лекари, библиотекари и прочие). Но освен това, той е изключително подходящ и за работа с аудитория, тъй като позволява постоянна смяна на екрана, без да се налага да загърбвате хората срещу вас.

PlayStation, Nintendo, Xbox - изборът е в твоите ръце

Стига толкова работа и учене! Време е да обърнем внимание и на забавленията. Есента е сезонът, който осъществява плавния преход от динамичното лято към уютната зима. Хората все повече стоят по домовете си и търсят различни начини да релаксират, дори без много-много да се местят от дивана. За всички, които обичат игрите и новите предизвикателства, конзолите са чудесна инвестиция за идната есен. Подарете си много нови приключения с най-различни герои. Състезавайте се с някой член от вашето семейство и си организирайте забавни турнири и игри. Сега имате възможност да се сдобиете не само с конзола, но и с някои от най-атрактивните видеоигри от едно място.

С “книга в ръка”

Електронните четци се превърнаха в неизменна част от нашия живот. Те са малки, компактни, леки и се побират безпроблемно в почти всяка дамска чанта. И въпреки че нещо трудно може да замени мириса на нова книга, електронните четци предлагат богато разнообразие от безплатни онлайн заглавия, до които всеки има достъп. С електронния четец пътят до работа може да е по-приятен от всякога. Електронните четци ви предлагат комфорт на очите, който ще ви помага да редуцирате умората от четенето след дълъг и изморителен ден. Ако сте любители на стилния дизайн и държите на визията на вашия четец, сега имате възможност да избирате сред различни марки и цветове

още от Технологии