Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Уред за моделиране на тялото, произвеждан в Пловдив, стана пазарен лидер в САЩ

Уред от ново поколение в областта на естетичната медицина, произвеждан от пловдивската компания за разработка, производство и търговия на електронна медицинска апаратура в глобален мащаб BTL Industries стана пазарен хит в САЩ.

Топ продуктът, под името BTL EMSCULPT е първата и единствена технология в света, която едновременно изгражда мускули, изгаря нежеланите мазнини и извайва впечатляващ релеф за кратко време. В основата на технологията е въздействие с високоинтензивно електромагнитно поле (HIFEM), което в рамките на 30-минутна сесия предизвиква над 20 000 дълбоки мускулни контракции – интензитет, който не може да бъде достигнат чрез физически упражнения и се равнява например на 22 хиляди коремни преси наведнъж.

Уредът стъпва на международния пазар през 2018 г. и само за няколко месеца става пазарен лидер в САЩ. Освен това BTL EMSCULPT вече е на на първо място сред премиум продуктите за моделиране на тялото в естетичната медицина в света.

Терапията с BTL EMSCULPT е безболезнена, а безопасността и ефективността ѝ са доказани от седем независими клинични проучвания, проведени в САЩ, уверяват производителите. Технологията е одобрена официално и от Aмериканската агенция за контрол на храните и лекарствата (FDA).

 

още от Технологии