Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Все повече за снимки, все по-малко телефони - Топ 5 на най-добрите смартфони за 2018

626

Снимка: Guliver/ Getty Images

Премиерите сред смартфоните на 2018 не бяха малко. Но само някои обраха овациите и вниманието на потребителите. Експертите на сп.Fortune съставят своята селекция и подреждат в Топ 5 на най-добрите смартфони на годината iPhone XS Max, Google Pixel 3, Huawei Mate 20 Pro, OnePlus 6T и Samsung Galaxy Note9.

iPhone XS Max получава в тази класация титлата „най-епълския продукт“, пускан някога на пазара от корпорацията. Като главни негови достойнства са посочени: водонепроницаемост, висококачествена камера, размер и разделителна способност на екрана. Основен недостатък – високата цена.

Google Pixel 3 попада в първата петица благодарение на възможностите си за автоматично блокиране на спам, както и заради настройките на камерата, която разпознава отлично обекти дори и в пълна тъмнина.

Huawei Mate 20 Pro получава висока оценка за продължителна работа без зареждане, системата си за изкуствен интелект и качествените фотографии.

OnePlus 6T се оказва „най- демократичният“ смартфон в този рейтинг, като освен цената сред плюсовете му са посочени още екранният скенер за пръстови отпечатъци и доброто качество в тъмните часове на денонощието.

Сред главните достойнства на Samsung Galaxy Note9 са изброени способността да бъде включен към монитор и да работи като пълноценен персонален компютър, големият екран, най-добрата камера сред останалите смартфони на този бранд, както и наличието на стилус.

 

още от Технологии
20
Четвъртък
Юни