нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Двама нови директори в Уникредит Булбанк

Борислав Генов ще е новият директор Банкиране на дребно и ще бъде предложен за член на УС на банката. Снимка: Личен архив

Уникредит Булбанк обяви назначението на нов главен финансов директор и нов директор Банкиране на дребно. На тази позиция от 1 май ще застане Борислав Генов, в момента главен изпълнителен директор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг Румъния. Той ще влезе и в Управителния съвет на банката след получаване на одобрение от регулаторните органи .

Борислав Генов поема поста от Джакомо Волпи, който ще продължи кариерата си в УниКредит като зам.-главен изпълнителен директор на УниКредит банк Унгария. Назначението му ще влезе в сила от 1 юни, след получаване на необходимите регулативни одобрения.

Също от 1 май, Сандра Войнович ще застане начело на дирекция Финанси на УниКредит Булбанк. Тя вече e избрана за член на УС на банката, като изборът подлежи на одобрение от регулаторните органи. Сандра Войнович ще замести Ясна Мандац, която ще продължи кариерата си като главен инансов директор на Загребачка банка в Хърватия, откъдето започва професионалния си път в УниКредит през 1997 г.

Сандра Войнович е новият главен финансов директор на банката. Снимка: Личен архив

 

още от Управление