нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

МЕТРО България посреща нов главен изпълнителен директор

Атила Йенсен /на сн. вляво/ предава щафетата на Никола Готрон. Снимка: МЕТРО България

МЕТРО България обяви назначението на новия си главен изпълнителен директор - Никола Готрон. Той наследява Атила Йенисен, който става изпълнителен директор на МАКРО (МЕТРО) Чехия.

Никола Гoтрон започва кариерата си в компанията през март 2007 г. като ръководител на отдел Снабдяване в МЕТРО Франция, заемайки различни длъжности и в отдел Продажби до края на 2014-та година. Следва назначението му за директор Продажби в МАКРО (МЕТРО) Нидерландия, последвано от същата позиция в МЕТРО Китай до момента на идването си в България.

Новият главен изпълнителен директор на МЕТРО България гледа към бъдещето с амбициозни планове. "Предизвикателството, откакто METRO влезе в България преди 22 години, е да подкрепяме нашите бизнес клиенти, а настоящата ситуация направи тази задача още по-трудна. Планираме да направим бизнеса си многоканален, за да дадем възможност на O2O (онлайн към офлайн) подход за нашите клиенти. Ще продължим да разработваме нашите висококачествени стандарти и собствени марки, за да подобрим удовлетвореността на нашите клиенти.", коментира той

Мотото на Никола е “Никога не се отказвай”. Той е женен, с четири деца.

 

още от Управление