Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Очаквайте: „Първите в бизнеса – поглед отвътре“. Брой №4!

107

"Първите в бизнеса - поглед отвътре" излезе миналата година в рекорден обем от 340 страници, а много рекламодатели видяха добавена стойност за себе си да участват в него.

Първите хора на компаниите ще могат да представят своите най-добри мениджъри в предстоящия брой 4 на най-успешното специално издание на сп. „Мениджър“ в последните години - „Първите в бизнеса – поглед отвътре“.

Бялата книга на успехите на бизнеса в България се радва от самото начало на високи продажби и интерес от читателите. Още с дебюта си "Първите в бизнеса" се наложи като авторитетно издание, което присъства в офисите на големите и амбициозни фирми в България.

През миналата година излезе в рекорден обем от 340 страници, а много рекламодатели видяха добавена стойност за себе си да участват в него.

Изданието се прави в партньорство с „Кофас“. Авторитетната световна агенция за събиране на вземания съставя класация на първите 200 компании у нас по приходи и посочва техните ръководители – управители и изпълнителни директори. Върху тях пада и акцентът в това списание – показваме хората, които ръководят големите бизнеси в страната. Представяме ги в специални интервюта със снимки и много факти от биографията им - изключително интересни текстове, от които научаваме много за мениджърите в България и още веднъж разбираме, че нищо в бизнеса не е случайно, разказва управителят и редакционен директор на сп. "Мениджър", Максим Майер.

През тази година разширяваме участниците. Освен това, ще има и специални класации на секторите, които създават новата икономика на България, допълва той.

„Първите в бизнеса – поглед отвътре“ излиза през април, в 15 000 тираж. Абонатите на „Мениджър“ го получават безплатно.

още от Управление