нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

„Въпрос на смелост“ с Атанас Райков, старши директор на Viber

Пандемията от COVID-19 завари хиляди компании и цели индустрии неподготвени, което неминуемо ще се отрази на растежа им през следващите няколко години. В такива моменти най-голямата отговорност пада на плещите на лидерите в бизнеса, сред които е и Атанас Райков, старши директорът на Viber за Централна, Източна Европа, Близкия изток и Северна Африка.

Комуникационната платформа, която той управлява, се оказва в състояние да се справи с изненадващите последици от извънредното положение – устойчивата ѝ инфраструктура успява да издържи на завишеното потребление, предизвикано от дългото оставане на хората вкъщи, а екипът, в който грешките се възприемат като възможност за надграждане и развитие, бързо успява да се адаптира към работата от дистанция и да координира усилията си, за да продължи смело напред по време на кризата.

За отговорностите в една безпрецедентна ситуация, както и за необходимостта и удобството от дигитализацията на взаимоотношенията на гражданите с институциите разказва Атанас Райков в поредицата ни „Мениджър: Въпрос на смелост“.

още по темата
още от Управление