Новият Peugeot 508 направи премиера на родна земя

Новият Peugeot 508 направи премиера на родна земя

Новият Peugeot 508 направи премиера на родна земя

Новият Peugeot 508 бе представен официално в България. Клиенти и журналисти имаха възможност да направят премиерен тест-драйв на новото премиум предложение на марката в сегмента D с новия EURO6 дизелов двигател 2.0 HDI 180 к.с. Събитието се състоя в голф клуб „Св. София”

Peugeot 508 е с нова радиаторна решетка, емблематична за бъдещите модели на марката, и разчита на ново оборудване като сензорен екран, камера за движение на заден ход и система за наблюдение на мъртвата зона.

С новия Peugeot 508 се предлага и иновативната технология BlueHDi, която, съчетавайки селективната каталитична редукция SCR и филтъра за твърди частици с добавки, позволява да се намалят драстично въглеродните оксиди – с повече от 90%, да се оптимизират емисиите на СО2, разходът на гориво и да се премахнат 99,9% от твърдите частици.

508 бе представен за първи път в Лондон на 18 юни, а преди броени дни дебютира и на автомобилните изложения в Москва и Ченгду. В Европа новият Peugeot 508 ще бъде лансиран на 10 септември. С представянето на новия модел марката потвърждава своите силни амбиции в сегмента D.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ