Берлускони обра овациите на интериорно изложение в Италия

Берлускони обра овациите на интериорно изложение в Италия

Берлускони обра овациите на интериорно изложение в Италия

Италианският премиер Силвио Берлускони се оказа звездата на най-голямото интериорно изложение в света iSaloni, проведено в Милано.Известният с ексцентричността си Берлускони буквално кацна от небето по време на седемдневния форум, който приключва днес. Той долетя с хеликоптери беше посрещнат с възторжени овации от тълпата италианци, събрала се в очакване на любимия си премиер, видя репортер на "Мениджър Нюз". По всичко личеше, че италианският министър-председател се радва на по-голяма всенародна любов дори и от Бойко Борисов.

След като успя да се откъсне от почитателите си Берлускони даде специална пресконференция, на която подчерта колко важни са подобни събития, особено по време на криза. Както обикновено той беше в приповдигнато настроение и не пропусна да разсмее публиката с няколко шеги в типично негов стил.  

49-ото издание на водещото събитие в областта на интериорния дизайн, което се проведе в изложбения център Milan Fairgrounds, е притегателно място за професионалисти в областта на обзавеждането от цял свят. За първи път тази година в изложението участие взе и българската фирма „Матраци ТЕД“. На впечатляващ щанд в Милано тя представи новата си колекция от висок клас легла под марката Sensi Scandia, които все още не са излезнали на българския пазар. Събитието привлече около 300 хиляди посетители тази година, а участниците бяха 2500 фирми, съобщихо от управата на панаира.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ