Дидие Дрогба в антиспин кампания на Nike

Спортният гигант Nike инвестира в кратък филм с участието на футболната звезда от африкански произход Дидие Дрогба.

Целта на видеото е да покаже вдъхновяващия поглед в света на бъдещето без пандемията от ХИВ и СПИН, пише UTalkMarketing.com.

„Краят на ХИВ/СПИН не е само мечта – той е в обсега на всички, които предприемат действия”, казва Дрогба в рекламния филм.

Впечатляващата лента иска да призове възможно най-много хора да се присъединят към световното движение в борба срещу двете болести, предавани по полов път.

Филмът е резултат от поредното партньорство между Nike и (RED)™, които си поставят за цел да мобилизират силата на спорта в борба срещу ХИВ и СПИН в Африка чрез общата кампания Lace Up, Save Lives.

Партньорство предвижда 100% от приходите на продажбата на всеки чифт червени спортни обувки на Nike да отиват в образователни и медицински програми за борба с болестите в Африка.

Желаещите могат да се обвържат с кампанията по много различни начини. Освен да купуват червените продукти на Nike (Nike RED products), те могат да участват и като дарят пари или предприемат инициативи за политическа промяна.  

Промо на рекламният филм можете да видите по-долу:

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ