Списание .net и БАЕТ организират семинар "Как се прави онлайн бизнес?"

Списание .net и БАЕТ организират семинар Как се прави онлайн бизнес?

Списание .net и БАЕТ организират семинар "Как се прави онлайн бизнес?"

29% от българите пазаруват от български сайтове, а 38% предпочитат електронната търговия, според последното проучване на Gallup. Броят на пазаруващите в интернет българи расте, показва още проучването. Международни организации прогнозират, че до 2013 г. интернет продажбите на дребно в Европа ще достигнат 175 млрд. евро. Поради това списание .net и Българска асоциация за електронна търговия организират семинар „OnlineBIZ'12 – как се прави онлайн бизнес“.

"Електронната търговия е отличен шанс за стартиране на нов бизнес и за развитие на съществуващ бизнес. Безкрайните възможности, които предоставя интернет, са съблазнителни, но и конкуренцията е огромна", смятат организаторите.

По време на семинара гостите ще могат да разберат кой дизайн продава, какво е ползваемост, каква платформа да изберете, как да маркетирате сайта си, как да управлявате онлайн бизнеса си и как да избегнете често срещаните грешки. Своят опит ще споделят най-добрите професионалисти и практици, представител на Комисия за защита на потребителите (КЗП), представители на Българска асоциация за електронна търговия (БАЕТ).

Семинарът ще се проведе на 28 март в Интерпред от 10 ч. Може да се регистрирате на www.OnlineBIZ.bg

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ