Борисов щастлив от атаките - държат го в кондиция

Борисов щастлив от атаките - държат го в кондиция

Борисов щастлив от атаките - държат го в кондиция

Това, че има такава централизирана и толкова мощна атака отвсякъде към правителството показва, че явно сме на верния път и много интереси са нарушени, заяви премиерът Бойко Борисов, който се включи по сателитна връзка от Италия в предаването „Карбовски: Директно” по "Нова тв".

Запитан дали има план за дестабилизация на правителството и откъде идва той – от политическите кръгове или от организираната престъпност, Борисов отвърна: „Те много пъти се преплитат, така че не бих искал да ги коментирам. Ние имаме много ясна програма, цели, задачи, изпълняваме ги. Живот и здраве ще ги умножим през следващите години. Така че колкото повече такива планове, толкова по-добре. Държат партията и правителството в кондиция и във форма. Така че не само, че не ме притесняват, а им се радвам”.

„Интересите, които в момента натискаме или които вече не могат да консумират такива огромни средства, са на цели кръгове, цели организации и е нормално да бъдат притеснени. Това не е лесно – да взимаш години наред пари от обществени поръчки, от контрабанда, от какво ли не и в един момент това да се наруши”, добави премиерът.

Той помоли българите да изчакат още малко. Концентрирали сме се максимално в изпълнението на нашата програма. Надявам се в следващите седмица-две нещата и в здравеопазването да стартират, обеща Борисов. 

Премиерът е в Рим, където ще играе в благотворителния мач между парламентарните отбори на България и Италия. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ