"Мениджър" се включи в инициативата "Да изчистим България"

Мениджър се включи в инициативата Да изчистим България

"Мениджър" се включи в инициативата "Да изчистим България"

Екипите от изданията на МИТ ПРЕС ООД - сп. "Мениджър" и електронните медии "Мениджър Нюз" и "Обекти" на списание "Мениджър" се включиха в най-мащабната доброволческа акция в страната като почистиха участък от столичната Борисова градина. Редом до тях бяха приятели и колеги от фирма "Мусала Софт", както и малки, но ентусиазирани помощници.

За няколко часа събрахме десетки чували с пластмасови отпадъци, стъклени бутилки и други боклуци в гористата местност на градината откъм посолството на Руската федерация. Зеленият терен се намира между булевардите "П. К. Яворов", "Драган Цанков" и "Стоян Михайловски". Той стана по-приятен за хората, които редовно бягат за здраве по неговите пътеки. За майките с деца, собствениците на домашни любимци и жителите на квартал "Изгрев".

С тази своя акция изданията ни за втора поредна година подкрепят националната кампания на bTV Media Group "Да изчистим България за един ден!", защото искрено вярваме, че с общи усилия можем да направим света около нас по-приятно място за живеене. По данни на bTV към 14.00 ч. днес над 300 000 души от цялата страна са се включили в акцията. С най-многобройни участници са Пловдив-област - над 25 хил. души и Софийска област - над 24 хил. души. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ