Седем компании преизбрани в управата на БАР

Седем компании преизбрани в управата на БАР

Седем компании преизбрани в управата на БАР

Седем компании бяха преизбрани в Управителния съвет на Българската асоциация на рекламодателите. Това са Нестле България, Данон - Сердика, Байерсдорф България, Глобул, Кока-Кола България, Юробанк И Еф Джи България и Крафт Фуудс България. Утвърждаването на членовете на управителния съвет стана на проведеното Годишно общо събрание на БАР. По време на форума организацията очерта основните приоритети в работата си за тази година, които заедно с някои бъдещи проекти ще бъдат представени на „Пролетния бал на рекламодателите“ на 15 март в Sofia Live Club. Домакин на събитието ще бъде г-н Антонис Кандзелис, председател на Управителния съвет на БАР и изпълнителен директор на Нестле България АД.

„Вярваме, че в тези трудни времена рекламата заема още по-важно място в съвременното общество, тъй като стимулира продажбите, иновациите и конкуренцията и пряко допринася за икономическия растеж“, коментира г-н Кандзелис. Специално за бала в София пристига г-н Малте Лохан, директор „Връзки с обществеността“ на Световната федерация на рекламодателите

Българската асоциация на рекламодателите беше основана през пролетта на 2008 г. Към момента в нея вече членуват 16 от най-големите и престижни компании у нас: Байерсдорф България, Юробанк И Еф Джи България, БТК/Вивател, Белла България, Глобул, Данон - Сердика, Екопак България, Кока-Кола България, Крафт Фуудс България, Мобилтел, Нестле България, Обединена Българска Банка, Рено-Нисан, Банка Пиреос, Хайнекен/Загорка и Юниливър България.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ