Затвори

Декларация за поверителност

Защита на личните данни

МИТ Прес ООД, наричано по-долу „Издателството", уважава конфиденциалността на въведената от Вас информация и се ангажира да гарантира нейната неприкосновеност.

МИТ Прес не гарантира за защитата на вашите лични данни на други интернет сайтове, до които достигате чрез препратки от www.manager.bg - те може да имат друга политика за защита на личните данни. Препоръчително е да се запознаете с нея допълнително.

Защита на личните данни

От МИТ Прес ООД

22 февруари 2010 г.

Събиране и използване на лични данни

МИТ Прес събира лични данни за потребителите, посредством регистрационната форма и попълнените заявки за покупка. Издателството гарантира, че няма да използва тази информация във Ваша вреда и няма да допусне нейното предоставяне на трети лица, извън необходимото за осъществяването на плащането и доставката на продуктите, освен в случаите, когато:

  • е получил изричното Ви съгласие при регистрацията или в по-късен момент;
  • информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация, при спазване на законово установените процедури;
  • в други предвидени в закона случаи.

Събраната от МИТ Прес информация се използва единствено за следните цели:

  • Реализиране на направената от вас поръчка - осъществяване на плащане и доставка;
  • Предлагане на нови стоки и/ или услуги (безплатни или платени), които МИТ Прес пуска на пазара (ако изрично при регистрацията сте се съгласили да получавате подобна информация);
  • Предлагане на актуални промоции на издателството (ако изрично при регистрацията сте се съгласили да получавате подобна информация);
  • Предлагане на актуални промоции, нови продукти и/ или услуги, които партньори на МИТ Прес пускат на пазара (ако изрично при регистрацията сте се съгласили да получавате подобна информация).

МИТ Прес може да използва събраната информация още за:

  • Провеждане на вътрешни проучвания с цел по-добро обслужване на своите клиенти;
  • Да изготвя вътрешни статистики;
  • Да предоставя статистическа информация за посещаемостта на сайта на рекламодатели и/ или рекламни агенции, които водят статистика за кликанията върху техните рекламни банери и линкове.

Подобни проучвания ще бъдат предоставяни като агрегирана и анонимна информация, която при никакви обстоятелства и/ или каквито и да било условия не разкрива лични данни за индивидуални потребители.

Възможност за избор

Регистрацията на сайта Ви дава възможност за избор, що се касае до комуникацията между Вас и Издателството.

Ако желаете да бъдете информирани относно нови продукти и/ или услуги, актуални промоции, както и за функционални или технически промени в сайта, трябва да отбележите съответната опция в регистрационната форма или да се абонирате за електронния бюлетин на издателството.

Имате също възможност да изберете дали да получавате промоционална информация от партньори на МИТ Прес. В такъв случай, моля отбележете съответната опция в регистрационната форма.

Отписване

Ако не желаете да получавате промоционална информация от МИТ Прес или от партньори на издателството, може да уведомите издателството във всеки един момент на адрес: contacts@manager.bg

Актуализиране на информацията в "Профил"

За нас е важно да разполагаме с пълна, вярна и актуална информация за Вас, с оглед избягването на каквито и да било недоразумения и проблеми, свързани с доставките на поръчаните от Вас продукти и/ или услуги или да пропуснете кореспонденция, която е важна за Вас като клиент на издателството.

В тази връзка, моля актуализирайте, когато е необходимо, информацията в своя профил на сайта, както и предпочитанията си, що се отнася до комуникацията между вас и издателството.

Последни
Най-четени
Вчера
Job Мениджър:
Алианс за младежта

Алианс за младежта

Мениджър - Списанието

Цитат на деня
Виц на деня
Валутен калкулатор

Валутен курс за 24.09.2018 г.

от валута
към валута
количество
Крайна сума:
Фиксинг на БНБ

Фиксинг на БНБ за 21.09.2018 г.

Валута
За единици валута
Лева (BGN)
Обратен курс за 1 лев
CHF
1
1.74192
0.574079
CNY
10
2.42951
4.11606
EUR
1
1.95583
0.511292
GBP
1
2.18773
0.457095
RUB
100
2.49116
40.1419
USD
1
1.66326
0.601229