Малко преди Оскарите и гадателите се включват в прогнозите

Малко преди Оскарите и гадателите се включват в прогнозите

Малко преди Оскарите и гадателите се включват в прогнозите

Броени часове преди церемонията по раздаване на наградите "Оскар", не можем да подминем така любопитните предсказания за това кой ще грабне статуетката, пише Nova News.

Гадателят Томас Джон от Ню Йорк миналата година предсказа "Оскар" за Дженифър Лоурънс, казвайки, че актриса в бяло ще се качи на сцената. Тази година той имал видение, че Сандра Бълок ще получи отличието. Той твърди още, че за най-добър филм ще бъде избран „12 години в робство”, а за най-добър актьор – Матю Макконъхи.  

В същото време гадателят от Лос Анжелис Бил Филипс е на противоположно мнение. Той предсказа, че тази година най-накрая статуетка "Оскар" ще отиде при Леонардо ДиКаприо, а за филм на годината ще бъде избран „Гравитация”. Той успокои феновете на Дженифър, че тази година не вижда падане за нея. Но за сметка на това някой друг ще има проблем с гардероба и по-конкретно със своята червена рокля.  

Наградите на 2 март ще преминат в памет на двама души от филмовата индустрия. Единият е актьорът и режисьор Харолд Реймис, познат ни от „Ловци на духове”, който почина в понеделник на 69 години. Операторката Сара Джоунс пък загуби живота си в нелеп инцидент миналия четвъртък. Тя беше ударена от влак, докато участва в заснемането на нов биографичен филм.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ