Потребителите на ЧЕЗ ще получават две сметки

Потребителите на ЧЕЗ ще получават две сметки

Потребителите на ЧЕЗ ще получават две сметки

От 17 август битовите клиенти на ЧЕЗ ще получат месечните си фактури за консумирана електроенергия през съответния отчетен период по две цени – тази, която беше в сила до 31 юли, и новата, по-ниска цена, която влезе в сила от 1 август.

Наличието на данни за два отчетни периода е в резултат на влязлото в сила решение на Комисията за енергийно и водно регулиране за нова цена на тока от 1 август тази година.

За да се отчете максимално точно консумираната електроенергия по стари и по нови цени, ЧЕЗ е ангажирала през август 327 служители, които са работили с удължено работно време. Освен това клиентите на дружеството имаха 5 дни на разположение - от 1 до 5 август, да отчетат сами и по избран от тях начин да декларират показанията на електромерите.

Най-много самоотчети – 1469, са направени по телефон през контактния център, 359 клиенти са подали информация през търговските центрове, а 514 отчета са постъпили чрез електронните канали: по интернет са приети 293, а чрез електронната поща - 221 заявки, посочват от дружеството.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ