АББА се събират отново?

АББА се събират отново?

АББА се събират отново?

Членовете на легендарната шведска попгрупа АББА обмислят да се съберат отново по повод 40-ата годишнина от издаването на сингъла Waterloo, предаде Sky News.

Агнета Фалтскуг, която през 1972 г. съосновава АББА заедно с китариста и автор на песни Бьорн Улвеус, съобщи за плановете пред германския вестник „Велт ам зонтаг“.

„Разбира се, че мислим за това“, каза 63-годишната певица. „Планираме по някакъв начин да отбележим този юбилей. Но засега не мога да ви кажа със сигурност какво ще излезе от тези планове“, допълни Агнета.

„Не мога да си представя, че ще излезем на сцената с патерици“, пошегува се легендарната блондинка, която през май издаде солов албум, включващ дует с Гари Барлоу от „Тейк Дет“, след девет години мълчание.

Песента Waterloo изстреля групата към успеха, след като бе гласувана за песен №1 на Евровизия 1974 г. АББА, чийто последен албум „Посетителите“ излиза през 1982 г., остават и до днес една от най-обичаните, слушани и продавани музикални формации на всички времена. Дълго време членовете й категорично отказваха дори да обсъждат да се съберат отново. „Ние сме единствената група с такъв статус, която никога не се е събирала отново“, каза миналата година Бьорн Улвеус. „Това е готино.“ За феновете остава да стискат палци, че това може да се промени – пък макар и само за един концерт. 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ