Британка основа дамска агенция за залавяне на неверни съпрузи

Британка основа дамска агенция за залавяне на неверни съпрузи

Британка основа дамска агенция за залавяне на неверни съпрузи

25-годишната Ребека Сютън от Манчестър напипа доходоносна, незаета бизнес ниша в региона, където живее. Преди шест месеца тя основа своя собствена дамска детективска агенция, разказва „Дейли Мейл“. Агенцията й се занимава с преследването на съпрузи-изневерници.

Изцяло женският персонал на Ребека работи само от няколко месеца, а вече има десетки разкрити случаи на изневяра.

Дързостта на услугата на дамската агенция отива по-далеч от очакваното. Момичетата предлагат и организиран за мъжете капан, чрез който съпругите им могат да проверят дали той ще кръшне в удобен случай и колко бързо би се съгласил в ситуация на изкушение.

Ребека не се чувства виновна за организираните манипулации, коментира „Дейли Мейл“. Тя смята, че вината в такива ситуации е единствено и само на неверния мъж и твърди, че проблемът е много голям, защото веднага щом стартирала дейността си, към нея се обърнали огромен брой жени.

Британката започва бизнеса си, подтикната от личен опит. Когато била бременна с дъщеря си Парис тя подозира, че съпругът й й изневерява. Тогава се обръща към пет детективски агенции в Манчестър, които са управлявани от мъже. Собствениците предлагат услугите си срещу главозамайваща сума и освен това я карат да се чувства зле, когато им разказва за проблема.

Тогава решава да проследи мъжа си сама, с помощта на няколко приятелки. По-късно й хрумва, че това би могло да се превърне в добър бизнес. Сега за Ребека работи цяла армия от дами-детективи, които следят заподозрените в изневяра мъже и докладват на съпругите им.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ