Клиника лекува всякакъв вид махмурлук за половин час

Клиника лекува всякакъв вид махмурлук за половин час

Клиника лекува всякакъв вид махмурлук за половин час

Клиника, която предлага лечение и от най-тежкия махмурлук за половин час, отвори врати в Австралия броени дни преди коледните и новогодишните празници, пише „Метро”.

Лечебното заведение за препили се намира в Сидни. Но цените на услугите също са доста изтрезняващи. Интравенозно вливане и укрепващ коктейл от витамини ще струват на прекалилите с алкохола около 100 щатски долара.

Едночасова процедура с включване на системи, кислородна терапия и витамини приключва с фактура от около 150 щатски долара. А с тези пари могат да се купят куп качествени питиета, така че да не се стига до мизерен махмурлук, изтъква изданието.

Лекарите от клиниката напомнят, че хората по различен начин преживяват махмурлука. При някои случаи той е особено тежък и те дори не могат да станан от леглото, посочва БТА. Точно тук идва на помощ специализираната клиника. Но, освен адмирации, новооткритото медицинското заведение си спечели върли критици в средите на въздържателите. Според тях клиниката ще насърчи хората да злоупотребяват с алкохола по време на празниците, като имат едно наум, че винаги могат да надхитрят махмурлука.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ