Най-оригиналните визитни картички

Най-оригиналните визитни картички

Най-оригиналните визитни картички

Неотдавна ви запознахме с някои от най-интригуващите визитки в света на бизнеса. Светът обаче се развива, идеите - също. Нека видим какви нови и най-оригинални идеи са хрумнали на световните предприемачи в изящното изкуство да представят себе си и да привлекат заинтригувани клиенти към своя бизнес. 

Универсална визитка

Неизвестен руски гений се е подготвил подобаващо за неизбежната ситуация, в която се сблъскваме с неприятен за нас човек, на когото бихме искали "тънко" да намекнем да ни остави на мира. Текстът гласи: "Няма да ви оставя телефона си. Нито адреса. Надявам се, че това беше последната ни среща." 

Визитка на личен фитнес треньорВизитка на личен фитнес треньорМагазин за конопени семенаМагазин за конопени семенаЦентър за йогаЦентър за йогаКомпания за превоз на товариКомпания за превоз на товариНай-новата мода - ядивни визитки. Магазин за колбасиНай-новата мода - ядивни визитки. Магазин за колбасиЯдивна визитка на фирма за тренинг за оцеляване в трудни условияЯдивна визитка на фирма за тренинг за оцеляване в трудни условияЯпонска хранителна компания изписва с лазер името си върху фъстъциЯпонска хранителна компания изписва с лазер името си върху фъстъциОткровеност от инвестиционна компания, която признава, че ни обича... но всъщност обича парите ниОткровеност от инвестиционна компания, която признава, че ни обича... но всъщност обича парите ни

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ