Най-сладката молба за напускане

Най-сладката молба за напускане

Най-сладката молба за напускане

Митничар от лондонско летище връчи на ръководството си симпатична и много сладка молба за напускане. Вместо формалната бланка със сухо, административно съдържание, Крис Холмс поднася на  шефовете си торта с послание, изписано собственоръчно с маслен крем. Негови колеги снимат кулинарното посвещение и качват снимката на форума Reddit, където само за ден творческия пробив в корпоративната процедура става хит.

Самият Холмс е изненадан от вниманието към себе си и скромно коментира, че никога до този момент не му се е налагало да пише толкова дълъг текст с крем. Самото послание гласи:

„Днес ставам на 31 години. Наскоро станах баща и осъзнах колко е безценен животът и колко е важно да го изживея като се занимавам с това, което прави мен и моите близки щастливи. Затова, моля, да ме освободите от заеманата от мен длъжност, за да мога да посвещавам повече време на семейството си и сладкарския ни бизнес, който в последната година успешно се разраства.

Пожелавам на компанията и моите колеги всичко най-добро и ако тази торта ви хареса, можете да я поръчате на www.Mrcake.co.uk. Искрено ваш, Крис Холмс (Мистър Торта)”

За тези, които продължават да недоумяват какъв човек трябва да си да замениш сладката митничарска служба със сладкарски бизнес ще отбележим, че преди да постъпи на държавния пост Холмс приготвял торти и сладки в ресторант в Кембридж, удостоен с две звезди „Мишлен”. След като станал митничар, продължил да се занимава като хоби и с приготвяне на торти.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ