Смартфонът се настанява трайно в джоба на деловия свят

Смартфонът се настанява трайно в джоба на деловия свят

Смартфонът се настанява трайно в джоба на деловия свят

Практични, а не претрупани с излишни дизайнерски хрумвания технологични изделия, предпочитат европейските мениджъри. Това показва проучване на анализаторската компания Frost&Sullivan.

Смартфоните и лаптопите са двете най-използвани средства за мобилна комуникация от бизнесмените на Стария континент. Надеждност и дълъг живот на батерията са характеристиките на които държи деловия свят при преносимите компютри. Всички останали екстри са от второстепенна важност, категорични са бизнесмените.

Смартфоните стават все по-популярни сред представителите на деловите среди и най-сериозното доказателство за това е, че броят на потребителите им от тази група се е удвоил миналата година. Значителният ръст говори красноречиво и какво очакват мениджърите от тази технологии.

Нараснали са най-вече продажбите на устройствата със стандартни функции. 70% от мениджърите считат, че лесното използване на смартфоните трябва да е водещото им качество и очакват от производителите на мобилни продукти да продължават подобренията в посока "семпли и удобни" устройства.  

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ