Дясната ръка на мениджъра

Дясната ръка на мениджъра

Дясната ръка на мениджъра

Това е финансовият директор, ролята му при вземане на решения в компанията решително нарасна в кризата. Кои са техниките, които успешните финансови лидери използват при изработване на финансовата стратегия на компанията? Какви са новите компетенции, които бизнесът и преките ръководителите изискват от финансовите директори? Тези теми ще засегнат Кевин Аспегрен, президент на Американския университет в България и Дарина Пенева, управляващ директор на Stanton Chase и член на борда на директорите на Българската Екзекютив Сърч Асоциация. Това ще се случи на 10 юни на традиционния CFO Forum, организиран от EY - Ърнст & Янг България.
Въведение в Beyond budgeting ще направи Бярте Богснес, вицепрезидент управление на корпоративните резултати в Statoil и председател на Beyond Budgeting Roundtable. „Целта на Beyond Budgeting не е задължително да се откажем от бюджетите, а по-скоро да помогнем на организациите да се отнасят към реалността достатъчно сериозно – и към динамичността, и към непредвидимостта на бизнес средата.
Бюджетирането и нагласата за бюджетирането са в сърцевината на традиционния мениджмънт, затова е очевидно да започнем промяната точно оттам.“ коментира г-н Богснес.
CFO Forum ще завърши с церемония по награждаване на победителите в конкурса CFO of the Year 2015.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ