Advertorial: Фитнес уред от ново поколение вае тялото с 10 минути тренировки на ден

Advertorial: Фитнес уред от ново поколение вае тялото с 10 минути тренировки на ден

Advertorial: Фитнес уред от ново поколение вае тялото с 10 минути тренировки на ден

Зимните 3-4 килограма отгоре вече започват да тежат. По-лошото е, че започват и да личат. Няма много време да се освободите от този товар, който лесно се качва, но трудно се сваля. Няма и много възможности за хората, които пък страдат от хронична липса на време. Но затова пък има Power Plate International.

Това са фитнес уреди от ново поколение с които ваят тела знаменитости като Мадона, Ел Макферсън, Клаудия Шифър, Стинг, Никол Шерцингер, Рафаел Надал, Марк Уолбърг и много други. Благодарение на тази свръхиновативна разработка, чиято базисна технология е била част от обучението на съветските космонавти, вече можете да се поддържате във форма и в домашни условия.

Само за 10-15 минути на ден върху излъчващата 3D вибрации платформа – основният трениращ модул на Power Plate, всеки може да постигне резултати, равни на поне час и половина усилени тренировки във фитнеса. Този уред е подходящ за хора, които имат желание да отслабнат, но не разполагат с времето, необходимо за дълги тренировки във фитнес зала, както и за всички, които искат да поддържат добрата си форма и тонус, или прекарват часове наред "арестувани" в една и съща поза зад бюрото.

За да се убедите в резултата, официалният вносител на уредите, фирма „Санте БГ”, ви дава възможността да изпробвате ефекта на Power Plate на промоционални цени. Само сега, до 1 април, при заплащане на 3 процедури в някой от двата бутикови шоу рума на компанията, ще получите 2 сесии безплатно. Записвания за тестване на уникалния апарат можете да направите адресите, посочени в сайта на фирмата: www.santebg.com.

**************************

Препоръчано от звездите

Клинт Истууд

“Power Plate ми осигурява бърза и ефективна тренировка за издръжливост. Прави ме по-гъвкав и освободен. Много уреди и методи на работа във фитнес салона идват и си отиват, но Power Plate е тук, за да остане”.

Стинг и The Police

"Групата трябва да бъде в най-добрата си физическа форма, за да издържи на ежедневните пътувания и концерти. Уредът Power Plate е този ключов компонент, който ни помага да се чувстваме и да изглеждаме по най-добрия начин. Взимането му с нас на път беше от огромно значение".

Ел Макферсън

“Обожавам новия ми Power Plate® ! Само след две седмици използване на уреда вече мога да видя резултатите - стегнат корем, стройни бедра. Действително помага, усещам тялото си много по-стегнато. Много ми харесва фактът, че виждам резултати за толкова кратко време и ги постигам с толкова малко усилия."

Клаудия Шифър

"Обичам да ползвам Power Plate® като част от моята фитнес програма, тъй като ми позволява да направя изключително интензивна тренировка за много кратко време. Като работеща майка с много натоварен график, Power Plate® ми помага да поддържам форма без да е необходимо да прекарвам часове наред във фитнес клуба".

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ