Алексей Лазаров става главен редактор на в. „Капитал”

Алексей Лазаров става главен редактор на в. „Капитал”

Алексей Лазаров става главен редактор на в. „Капитал”

От 1 март, в управлението на "Капитал" настъпва промяна, свързана с пенсионирането на досегашния главен редактор Станка Тошева, съобщават от медийната група.

Алексей Лазаров ще оглави седмичния „Капитал”. Досега той бе негов управляващ редактор.

Теодора Василева, управляващ редактор на "Капитал Daily" и Огнян Георгиев - на www.capital.bg, съответно ще поемат отговорността за съдържанието на двете издания.

Алексей Лазаров е един от ветераните в „Капитал” като последователно е бил репортер в секцията "Медиа и реклама", редактор на "Медиа и реклама", политически редактор, заместник-главен редактор, отговорен редактор, управляващ редактор. Екипите на сп. "Мениджър" и на "Мениджър нюз" му пожелават все така смело и безкомпромисно да отстоява високите критерии в нашата професия и принципите на обективната журналистика, както го прави от години във всяка своя статия.

Станка Тошева, която от създаването на седмичника е зам.-главен, а от 2010 година - главен редактор на "Капитал",  ще остане в редакцията като ментор. Тя ще оглави и Редакционния съвет, който ще разглежда въпроси, свързани с политиката на изданието и прилагането на етичните норми, уточняват от изданието

.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ