РЮА надигра Франция с 2:1, двата отбора приключиха със Световното

РЮА надигра Франция с 2:1, двата отбора приключиха със Световното

РЮА надигра Франция с 2:1, двата отбора приключиха със Световното

Отборът на РЮА победи Франция с 2:1. Въпреки победата домакините  напускат турнира, заедно с Франция, която остана на последно място в група "А" .

Двата отбора се хвърлиха в ожесточени атаки от самото начало търсейки победа на всяка цена.

В 20-та минута публиката изпадна в екстаз, след като РЮА вкара гол. След изпълнение на корнер, Бонгани Кумало надскочи френската защита и реализира за 1:0.

Не след дълго „петлите” бяха попарени отново, но този път от съдията, който показа директен червен картон на Йоан Гуркуф за игра с ръка.

След като получиха числено превъзходство домакините се обнадеждиха. В 37-та минута Катлего Мфела се възползва от грешка на „петлите” и вкара за 2:0.

При този резултат двата отбора се оттеглиха на почивка.

Второто полувреме започна със силна преса на домакините, търсейки трето попадение. За съжаление на многобройната публика обаче в 70-та минута французите вкараха гол.

След великолепна многоходова атака започнала от Бакари Саня, който изведе Франк Рибери в наказателното поле, който от своя страна подаде на Флоран Малуда. Той остана сам срещу вратаря и намали на 2:1.

До края на срещата южноафриканският отбор се опита да стигне до гол, но не съумя.

И така след този мач Франция е на дъното на таблицата с 1 точка, а РЮА зае 3-то място с 4 точки, колкото и втория Мексико. Но „ацтеките” са с по-добра голова разлика и продължават напред. Мексико падна 1:0 от Уругвай.

Класиране в група "А"

 Отборбр. мачовеголоветочки
1Уругвай34-07
2Мексико33-24
3РЮА33-54
4Франция31:41
 
 
 
 
 
 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ