Испания ще рекламира българския туризъм

Испания ще рекламира българския туризъм

Испания ще рекламира българския туризъм

Летището в Мадрид "Барахас - Адолфо Суарес" да се използва като платформа за реклама на страната ни като туристическа дестинация. Това е едно от предложенията от испанска страна за активизиране на сътрудничеството в туризма между България и Испания, които са били обсъдени на работни срещи в Мадрид между министърът на туризма Николина Ангелкова и държавния секретар по туризъм на Испания Исабел Боррего и министъра на развитието Ана Пастор. Министър Ангелкова беше на еднодневно посещение в Мадрид на 11 декември 2014 г.

България може да се рекламира и чрез поставяне на имиджови визии по жп и автогарите на Испания, както и чрез високоскоростните влакове в Испания, предвижда друг вариант, обсъден на срещата.

Подробностите за бъдещата реклама на България като туристическа дестинация в Испания ще бъдат обсъдени на заседанието на смесената работна група за сътрудничество в туризма, насрочено за следващата година. Предстои да бъдат организирани и технически срещи между експерти от двете страни за обмяна на информация и добри практики между институциите и водещи туроператори от България и Испания.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ