Как годишните времена влияят на зодиите

Как годишните времена влияят на зодиите

Как годишните времена влияят на зодиите

Всеки от нас си има любимо годишно време. Някои обичат златната есен, други – топлото лято. Астролозите обаче твърдят, че независимо от нашите предпочитания, за всяка зодия си има най-благоприятен сезон.

Кога времето от годината е на ваша страна, вижте сега.

Овен, Стрелец, Лъв – огнените знаци на зодиака

Те се чувстват най-добре през лятото, тъй като планетата, която ги закриля – Слънцето е в своя пик. Именно през лятото в представителите на тези знаци от зодиака се пробужда желанието да вършат нещо и да строят планове за бъдещето. В това време те имат и най-много сили и енергия, което им позволява да постигат целите, които си поставят.

Риби, Скорпион, Рак – водните знаци

Най-успешното време за тях е есента. Това е времето от годината, в които ги обзема вдъхновение и желание да водят активен начин на живот. Листопадът, циганското лято, последните топли слънчеви лъчи ги зареждат с много положителни емоции, а сивотата, дъждът, захлаждането пробуждят в тях любов и творческа енергия.

Дева, Телец и Козирог – земните зодии

Най-благоприятното време за представителите на тези зодиакални знаци е зимата. Независимо от студа и снега, Девите, Телците и Козирозите усещат прилив на сили и са в отлична кондиция. Затова и през зимата те са готови на смели постъпки и без колебание вземат смели решения.

Везни, Близнаци, Водолей – въздушните знаци

Годишното време, което активизира тези зодии е пролетта. Именно през този сезон Везните, Близнаците и Водолеите се пробуждат от зимен сън. Денят става по-дълъг и това няма как да не ги радва, тъй като за тях е жизненоважно да успяват навсякъде и във всичко. А съживяването на природата въздейства положително както на физическото им здраве, така и на психическите им настройки.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ