Кое вино подхожда най-много на зодията ви

Кое вино подхожда най-много на зодията ви

Кое вино подхожда най-много на зодията ви

Начертана ли е съдбата ни от звездите? Това не можем да знаем със сигурност, но има едно нещо, на което винаги може да разчитаме - виното. Foodpanda подбира и представя най-подходящите вина според зодията.

Овен - Шардоне

Вие сте смели и обичате да правите нови неща. Точно заради това всяка новост трябва да бъде отпразнувана с чаша хубаво вино. На зодия Овен, най-много пасва Шардоне.

Телец - Пино Ноар

Като Телец, вие със сигурност имате вкус за добър живот. На вас ви отива едно от най-хубавите и скъпи червени вина в света - френското вино Пино Ноар.

Близнаци - Ризлинг

Близнаците могат да бъдат както сладки, така и кисели. Заради двойнствената ви личност ние ви препоръчваме вино от сорта грозде Ризлинг, което има ярко съчетание между кисели и цитрусови нотки.

Рак - Риоха

Ракът е защитник на семейните идеали и ценности. Той пази както себе си, така и близките си. За личност със силна воля отива най-младото от всички вина - Риоха. То се допълва с куп различни храни, което би направило раците още по-щастливи.

Лъв - Божоле

Като истински царе, те са готови за светлините на прожекторите. Романтика и достойнство се съчетават в личностите от този знак. За да задоволят сетивата си, ние им предлагаме вино Божоле.

Дева - Совиньон блан

Здраво стъпили на земята, те искат да контролират всичко. Совиньон Блан, съчетаващо цитрусови плодове, базирано на билки и тревисти съединение е перфектното вино за тези личности.

Везни - Пенливи вина

Везните живеят в баланс с всички части от живота. Обичат красотата, нежността и блясъка. Най-подходящите вина за тях са пенливите или шумящи, независимо дали става дума за бяло, червено или розе.

Скорпион - Сира

Скорпионите не обичат да си губят времето. Те са страстни, мотивирани, работохолици и чаша Сира е изключително подходяща за тях.

Стрелец - Малбек

Стрелците винаги гледат мащабно и от високо на живота. Червеното виното Малбек е най-подходящо за целеустремените Стрелци.

Козирог- Силванер

Работейки усърдно, те са готови на всичко, за да стигнат до върха и да получат пари, власт и слава. Идеалната добавка към това пътуване е чаша студено австрийско вино Силванер.

Водолей - Биодинамично вино

Водолеят е непредсказуем и иновативен. Биодинамичното вино се прави според циклите на луната. Ако сте Водолей, то това вино е точно за вас.

Риби - Розе

Рибите са въплъщение на емоция. Те са чувствителни, творчески и изключително артистични. Магическият вкус на розето е точно за тях.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ