нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Изцяло онлайн кандидатстване за потребителски кредит предлага Fibank

Източник: Fibank

Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага на клиентите си дистанционно подписване на документите за потребителски кредит. Отпускането му се извършва изцяло онлайн, чрез няколко клика и за него могат да кандидатства всеки, включително и физически лица, които към момента не са клиенти на банката. Сумата на кредитиране е висока – до 80 000 лева или равностойността им в евро, при дълъг срок на погасяване, до 10 години.

При натрупване на лихвени отстъпки (като например: превод на декларирания доход по сметка във Fibank, ползване на банков пакет с дигитално банкиране и др.) лихвеният процент може да бъде намален с до 1.55%, поясняват от Fibank.

След одобрение клиентите могат да получат специален бонус – предварително одобрен овърдрафт по дебитната си карта в размер до 3 работни заплати, при 0% годишна лихва за първата година. Допълнително предимство за подобно финансиране е и липсата на такси за кандидатстване онлайн, за отпускане на кредита, управление и предсрочно погасяване.

Още в края на 2020-а година Първа инвестиционна банка обяви и услугата „Видео консултация“ за физически лица, желаещи съдействие при кандидатстване и ползване на ипотечен или потребителски кредит, кредитна карта, овърдрафт и банков пакет. Експертите на ПИБ са на разположение при интерес от някой от тези продукти, от понеделник до петък от 09:00 до 17:00 ч., а видеоразговорът е напълно безплатен.

 

още от Банки