Затвори

Водещият световен бранд за луксозни имоти BARNES влиза в България

Невена и Никола Стоянови заедно с граф Гийом де Виллие обявиха откриването на първия клон на BARNES в България

Известната международна компания в сферата на пазара на луксозните недвижими имоти - BARNES International откри първия си клон в София. Местното представителство BARNES Bulgaria съчетава опита и бизнес възможностите на водещата българска агенция за елитни имоти LUXIMMO FINEST ESTATES и известния френски бранд - BARNES.

Начело на местното представителство са основателите на компанията за луксозни имоти LUXIMMO Никола и Невена Стоянови. Те ще работят съвместно с  граф Гийом де Виллие по линия на френския бранд, който отговаря за развитието на мрежата на BARNES в Централна и Източна Европа. „BARNES ни дава възможността да предоставим най-високия клас услуги в луксозния сегмент, да подарим на българските клиенти френския Art de Vivre и да преминем заедно към следващото ниво на комуникации и партньорски отношения“, заяви Невена Стоянова, управляващ директор в BARNES Bulgaria.

„От създаването на първата ни компания за луксозни имоти LUXIMMO преди 13 години, аз и моята съпруга Невена мечтаехме да предложим на клиентите си в България възможността да купуват и наемат престижни имоти също и в чужбина. Бързо открихме гръцкия пазар за нашите клиенти и към момента сме най-сериозната българска агенция с портфолио от над 3000 имота в южната ни съседка.“, коментира Никола Стоянов, президент на BARNES Bulgaria. „Не след дълго клиентите ни започнаха да отправят запитвания и за имоти в други престижни локации като Франция, Италия, Испания, Австрия, Швейцария.“, допълни той и отбеляза, че партрьорството с BARNES e резултат на задълбочено проучване за международно разширяване на бизнеса с луксозни имоти от най-висок клас.

„Плановете ни в България са амбициозни и сме готови да се разрастваме бързо. Обикновено получаваме лидерска позиция от три до пет години след отварянето на офис на нов пазар. Нашият списък с луксозни имоти вече е един от най-големите в България, който предлага повече от 250 местни имота за продажба и повече от 6000 международни“, подчерта граф Гийом де Виллие, президент на BARNES International за Централна и Източна Европа. Компанията е сред водищите за луксозни услуги в Западна Европа. В повече от 20 страни групата се разраства много бързо и става световен лидер с напълно интегрираната си мрежа, която предлага уникално качество на услугите, надхвърляща сферата на имотите като консултантски услуги в сферата на изкуството, виното, луксозните яхти и колекционерските автомобили. За осигуряването на тези услуги BARNES разчита  на най-добрите световни експерти в тези области.

 „В момента BARNES продава имоти за над 10 млрд. евро по света. Всяка година реализираме сделки за над 4.9 млрд. евро общо по цял свят“, допълни още той.

Основан от Хайди Барнс и управляван от своя президент Тибо де Сейнт Винсент преди повече от 20 години, днес BARNES e водеща международна агенция за най-висок клас жилищни и ваканционни имоти. Портфолиото е съставено от хиляди ексклузивни обекти, разположени в най-престижните европейски и световни дестинации. С повече от 90 офиса в световен мащаб, BARNES е пазарен лидер при елитните имоти във Франция, Италия, Швейцария, Испания, Португалия, Гърция, САЩ, Русия. Агенцията предлага персонализирано обслужване в областта на продажбите, наемите и сезонното отдаване на луксозни имоти — престижни апартаменти и пентхауси в столиците и големите градове, елегантни градски къщи и частни резиденции, красиви вили в световни морски и планински курорти, парцели в реномирани локации, ексклузивни имения, аристократични замъци и много други имоти в премиум сегмента на пазара. 

още от Бизнес