Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Откриха млада жена в кома на ЖП релси край Попово

Снимка: Мениджър Нюз

Млада жена е в кома, след като е открита на жп линията София – Варна край Попово. Сигналът за инцидента е подаден вчера преди обяд от служител на НК "Железопътна инфраструктура", съобщиха от Областната дирекция на МВР в Търговище.

При рутинен обход на трасето със специализирана машина служителят се натъква на тялото на жената, която е била в безпомощно състояние. Установена е самоличността ѝ – 31-годишна е, от поповското село Глогинка, както и че е пътувала с бърз влак от Варна за Попово, до която гара има закупен билет. Тялото ѝ е открито на около 1500 метра западно от гарата в Попово.

При извършения оглед на местопроизшествието са установени множество охлузвания и наранявания по тялото ѝ. Тя е настанена в отделението по анестезиология, реанимация и интензивно лечение в областната болница в Търговище и още е с опасност за живота. В кома е и до днес, няма промяна в състоянието ѝ, допълниха за БТА от полицията.

Установено е, че жената не е прегазена от машината, травмите са в резултат от падането върху твърдата чакълеста настилка. Причините за възникване на инцидента се изясняват.

Случаят се разследва в досъдебно производство.

 

още от България
27
Четвъртък
Февруари