Затвори

Поздравления за „Мениджър на годината“

Десетки имейли и телефонни обаждания с поздравление за успешно приключилия конкурс „Мениджър на годината“ получи екипът на списание „Мениджър“ в последните дни. Нашите читатели и гости изразяват възторга си от прекрасната заключителна церемония, от цялостната организация на конкурса от избора на финалисти и победител. Ще цитираме два поздравителни адреса:

Скъпи партньори от списание „Мениджър“!

От името на Българската асоциация на ПР агенциите, БАПРА, искам най-сърдечно да ви поздравя с юбилейното издание на конкурса „Мениджър на годината“

Списание „Мениджър“ е един от безспорните символи на пълноценната, открита и честна бизнес журналистика, която носи ново познание и добавена стойност за своите редовни читатели и партньори.

Пожелавам ви да останете и занапред критерий за качествено съдържание и привлекателна сила за успешни и бъдещи мениджъри.

Бъдете винаги каквито сте – будители, в крак с времето!

Сърдечно

Катя Димитрова, председател на БАПРА

Управителен съвет на БАПРА

Мария Гергова Бергтсон, Камелия Димитрова, Ружа Загорска, Александър Дурчев, Николай Неделчев, Галин Бородинов, Максим Бехар.

Другият поздравителен адрес е от „Алкомет“, в него се казва:

„Поздравявам Ви по случай десетото юбилейно издание на конкурса „Мениджър на годината“.

Приемете най-искрените поздравления за това, че успяхте да утвърдите конкурса „Мениджър на годината“, като едно от значимите събития, формиращо позитивен образ на българската икономика.

Позволете да изкажа възхищението си от високия ви професионализъм при подготовката на всяко издание на конкурса „Мениджър на годината“. Уверен съм, че Вашата коректност и прецизност ще доведат до нарастващ авторитет на конкурса в бъдеще.

На целия екип на списание „Мениджър“ пожелавам здраве, щастие и вдъхновение, „защото нищо велико на този свят не се е случило без вдъхновение“.

Изпълнителен директор на „Алкомет“ АД

Хюсеин Йорюджю

Благодарим на всички за хубавите думи и пожелания. Те ни дават увереност да се развиваме, да бъдем професионалисти и в най-дребния детайл и да продължаваме напред.

Коментари
Последни
Най-четени
Вчера
Job Мениджър:
Алианс за младежта

Алианс за младежта

Мениджър - Списанието

Advertorial

Xperia XZ1 Compact - винаги там, накъдето политат мечтите ви

Цитат на деня
Виц на деня

Снимка: Shutterstock

Валутен калкулатор

Валутен курс за 19.01.2018 г.

от валута
към валута
количество
Крайна сума:
Фиксинг на БНБ

Фиксинг на БНБ за 19.01.2018 г.

Валута
За единици валута
Лева (BGN)
Обратен курс за 1 лев
CHF
1
1.6634
0.601178
CNY
10
2.49211
4.01266
EUR
1
1.95583
0.511292
GBP
1
2.21335
0.451804
RUB
100
2.82095
35.4491
USD
1
1.59594
0.62659