нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

XI Зелен форум на "Мениджър": Европа, България и преходът към отговорен растеж

Криейтив: Росен Йорданов

Определяна като повратна точка на новото десетилетие, заявката на Европа за преход към зелена и дигитална индустрия задава нов дневен ред за развитието на бизнеса, предприемачеството и обществата.

Готова ли е България да участва активно в Зелената сделка и преходът към отговорен растеж и да спечели от нея? Това ще бъде водещата тема в единадесетото издание на Зеления форум на списание „Мениджър“, който стартира утре от 10.30 ч. Събитието ще се проведе в платформа А6 , непосредствено зад НДК

Представители на европейски и местни институции, експерти и лидери на компании и организации с доказано добри практики в управлението на ресурси ще очертаят необходимите стъпки, политики и иновации за по-чисто и устойчиво бъдеще. Сред основните лектори са евродепутатът Ева Майдел, заместник-управляващия директор на Европейския фонд за стратегически инвестиции Илияна Цанова, заместник-министърът на околната среда и водите Атанаска Николова, зам.-министърът на енергетиката Жечо Станков, старши съветникът на Европейската климатична фондация Юлиян Попов.

Форумът отделя специално място и за гласа на бизнеса, който очаквано ще продължи да бъде най-големият и реален двигател на промяната през социално-отговорните цели и добри практики за устойчив растеж, които следва. В разговора за зелената трансформация на България ще се включат и представители на зараждащото се ново поколение еко иноватори.

Вижте ТУК пълната програма на форума и участниците в него 

Присъствието на форума е с ограничен достъп, поради действащите противоепидемични изисквания и е възможно с предварително заявена регистрация, която можете да направите ТУК

Целият форум ще бъде излъчван на живо във фейсбук страницата на Мениджър Нюз, както и в самия сайт.

 

Основен партньор на 11-о издание на Зеления форум на списание "Мениджър" е Еко Партнърс България АД. Събитието се провежда с подкрепата на Нестле България, Загорка АД, ECONIC one, LEVENT.

Медийни партньори на форума са БНТ, Dir.bg, Bloomberg TV Bulgaria, БТА.

 

 

 

 

 

 

 

още от България